miércoles, 29 de febrero de 2012

De totes les activitats que organitzem, les trobades intergeneracionals GENT GRAN, GENT PETITA, és de les que més satisfetes estem ses mestres d'Educació Infantil. Creiem que és molt important apropar tota la riquesa dels avis a la curiositat dels infants i tota la vitalitat dels fillets a la rutina dels més grans. NO US SEMBLA MOLT POLIT EL QUE "DIU" SA FOTO?

 
Na Francisca és una àvia de conte, als seus 86 anys ens va explicar moltes coses de la seva vida amb el seu arbre genealògic. També va cantar i ens va regalar caramels. Moltes gràcies Francisca!!!


En Pedro és un avi encantador, que ens va mostrar el seu "dit doble" per explicar que tots som diferents.Amb el seu arbre genealògic va explicar sa història dels seus pares i avis. Va ser molt enriquidor, gràcies Pedro!!!

Laura vino a contarnos un cuento sobre lo importante que era ir guapos y bien peinados, muchas gracias a la mamá de Cristina!!!

miércoles, 22 de febrero de 2012

DILLUNS: ALGUNA COSA AL CAP!!!
TONI NOS HA CONTADO UN CUENTO SOBRE LA IMPORTANCIA DE AYUDAR A LOS DEMÁS. MUCHAS GRACIAS PAPÁ DE JOEL!!!
ESTEM DECORANT EL RACÓ DEL RESTAURANT I NA ROCÍO ENS HA AJUDAT A PINTAR-LO!!!

TOTA S'ESCOLA  HEM CELEBRAT EL DIA DE SA PAU, HA ESTA MOLT GUAPO JA QUE HEM CANTAT JUNTS AL PAVELLÓ!!!
LA MAMÀ D'EN JOEL ENS HA AJUDAT MOLT A DECORAR EL RACÓ DEL TALLER MECÀNIC!!! GRÀCIES RUT PER SES TEVES IDEES!!!
LOS PAPÁS DE LUCAS NOS CONTARON DOS CUENTOS: UNO DE UN CABALLERO QUE BUSCABA BESOS Y EL DE HANSEL Y GRETEL, MUCHAS GRACIAS CRISTINA Y PACO!!!