miércoles, 29 de febrero de 2012

De totes les activitats que organitzem, les trobades intergeneracionals GENT GRAN, GENT PETITA, és de les que més satisfetes estem ses mestres d'Educació Infantil. Creiem que és molt important apropar tota la riquesa dels avis a la curiositat dels infants i tota la vitalitat dels fillets a la rutina dels més grans. NO US SEMBLA MOLT POLIT EL QUE "DIU" SA FOTO?

 
Na Francisca és una àvia de conte, als seus 86 anys ens va explicar moltes coses de la seva vida amb el seu arbre genealògic. També va cantar i ens va regalar caramels. Moltes gràcies Francisca!!!


En Pedro és un avi encantador, que ens va mostrar el seu "dit doble" per explicar que tots som diferents.Amb el seu arbre genealògic va explicar sa història dels seus pares i avis. Va ser molt enriquidor, gràcies Pedro!!!

1 comentario:

  1. Estoy muy contenta de que año tras años sigáis llevando a cabo esta iniciativa tan especial. Creo que es muy enriquecedor para nuestros peques y nuestros mayores, compartir experiencias, conocer que las cosas no siempre han sido como las conocemos ahora, hablar de viejas y emocionantes historias, crecer en definitiva... Enhorabuena por "GENT GRAN, GENT PETITA".

    ResponderEliminar